Pretraga

Rad učenice postaje poštanska marka, bio je najbolji od njih 772 diljem Hrvatske

A- A+

Odabrano je najbolje likovno rješenje za dječju poštansku marku. Hrvatska pošta je u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje provela je natječaj 15. godinu zaredom. Ovogodišnja tema bila je prijateljstvo, a sudjelovala je 161 osnovna škola sa 772 učenička rada. Za najljepši rad izabrano je djelo Eme Bulić, učenice 6. razreda.

Pobjednički_rad - Ema_Bulić

Foto: PR

Hrvatska pošta je u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje 15. godinu zaredom provela u osnovnim školama širom Hrvatske natječaj za odabir likovnog rješenja za dječju poštansku marku RH. U natječaju, kojem je tema glasila prijateljstvo, sudjelovala je 161 osnovna škola sa 772 učenička rada. Prema izboru stručnog povjerenstva najljepši rad djelo je Eme Bulić, učenice 6. razreda Osnovne škole ‘Poreč’ u Poreču.

Pobjednicu Emu za njezin crtež očekuje vrijedna nagrada: računalo i pisač. Pobjednički rad bit će predložak za prigodnu dječju poštansku marku koja će biti izdana u rujnu 2022. godine. Istog mjeseca bit će organizirano svečano uručenje nagrade i promocija dječje poštanske marke.

Odabrane najuspješnije učeničke radove možete vidjeti na web stranici Hrvatske pošte.