Pretraga

Roditelji kluba Lokomotiva upozaravaju na opasnost od deložacije

A- A+

Treniramo u nemogućim uvjetima, naša djeca sa strahom dolaze na treninge, a zbog neplaćenih računa prijeti nam deložacija, u otvorenom pismu medijima napisali su roditelji djece koja treniraju u Streljačkom klubu „Lokomotiva“ u Rijeci. U klubu inače trenira i osvajačica olimpijske medalje Snježana Pejčić, a usprokos obećanjima pomoći još uvijek nema. Roditelji organiziraju prosvjed u utorak, 17. ožujka.

Hrvatska olimpijka Snježana Pejčić

Roditelji djece koja treniraju u Streljačkom klubu „Lokomotiva“ u Rijeci poslali su otvoreno pismo medijima u kojem mole za pomoć. Naime, njihova djeca treniraju u strahu. Prvenstveno zbog bojazni od deložacije jer računi za struju već mjesecima nisu plaćeni. Osim toga, strop garderobe u ruševnom je stanju, pišu roditelji, i pitanje je vremena kada će se urušiti.

Streljački klub Lokomotiva u Rijeci djeluje već 33 godine, a broji oko 60 članova i od toga tridesetak aktivnih strijelaca.
U klubu inače trenira i osvajačica olimpijske medalje Snježana Pejčić, no usprkos obećanjima Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Riječkog sportskog saveza klub još uvijek nije dobio potrebnu pomoć.
Zbog svega toga roditelji najavljuju prosvjed u utorak, 17. ožujka, ispred riječke gradske uprave te mole sve da im se pridruže u borbi za boljitak riječkog sporta.
Pismo prenosimo u cijelosti.