Pretraga

Split objavio liste dobitnika stipendija: Provjerite jeste li među njima

A- A+

Na službenoj stranici Grada Splita objavljeni su rezultati natječaja za stipendiranje učenika i studenta u školskoj, odnosno akademskoj 2022./2023. godini. Studenti dobivaju 132,72 eura, dok učenici dobivaju 106,18 eura.

novčanica euro

Foto: srednja.hr

Grad Split je na svojoj službenoj stranici objavio rezultate natječaja za stipendiranje učenika i studenata. Stipendiju od 132,72 eura dobilo je 129 redovitih studenta osobitog uspjeha u školovanju, dok je stipendiju u iznosu od 106,18 eura dobilo 39 srednjoškolaca.

Dok je lista učenika za stipendiranje konačna, ona studentska nije. Iz Grada Splita navode da u roku od osam dana od dana objave rang-liste stipendista (31. siječnja 2023.), svaki student sudionik natječaja može podnijeti pisani prigovor gradonačelniku Ivici Puljku, koji će u roku od 30 dana od isteka roka za prigovore odgovoriti.

Nakon isteka roka za prigovor i usvajanje konačne liste, svi kandidati koji su ostvarili pravo na stipendiju bit će obaviješteni o datumu potpisivanja ugovora o stipendiji, pri čemu moraju dostaviti podatke o IBAN računu.

Rok za preuzimanje dokumentacije sudionika natječaja kojima nije odobrena stipendija je 30 dana od dana objave rezultata natječaja. U nastavku donosimo rezultate.

Rezultati natječaja za stipendiranje učenika u školskoj 2022./2023. godini – Konačna lista

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Rezultati natječaja za stipendiranje studenata u akademskoj 2022./2023.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab