Pretraga

Strašan slučaj u Istri: Beba od četiri mjeseca s teškim ozljedama glave prevezena u riječku bolnicu

A- A+

Beba s teškom ozljedom glave prevezena je u srijedu poslijepodne iz pulske u riječku bolnicu na nastavak liječenja, izvijestila je istarska policija. Iz pulske bolnice je za policiju potvrđeno kako su jučer popodne primili dijete s teškim ozljedama glave, odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu. PU istarska navodi kako je istraga u tijeku.

policijski auto na kojem piše policija

foto: PU istarska

Policija je, jučer oko 15:35 sati, zaprimila dojavu iz pulske bolnice da su zaprimili dijete s ozljedama glave. Dijete je potom prevezeno u riječku bolnicu na nastavak liječenja te je utvrđeno kako ima teške ozljede. Portal istra24.hr navodi kako je riječ o četveromjesečnoj bebi, dok policijski službenici PU istarske utvrđuju okolnosti događaja.

Izdvojeni članak

Stravična nesreća: Maloljetnica bez vozačke sjela za volan i sletjela s ceste, poginuo 20-godišnjak

Prema zasad dostupnim informacijama, policija je u srijedu oko 15:30 sati dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave, odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu. Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna beba stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu gdje se nalazi u jedinici intenzivnog liječenja.

Kako doznaje istra24.hr, za sada u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela jer na tijelu djeteta nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa od ranije ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji. PU istarska navodi kako je istraga u tijeku kako bi se utvrdile okolnosti nastanka ozljeda.