Pretraga

Tijekom vikenda trojica mladića provalila u više škola: Pokrali novac, u tijeku kriminalističko istraživanje

A- A+

Tri školske zgrade u Bjelovaru tijekom vikenda našle su se na meti provalnika. Mladi trojac koji se sumnjiči za provalne krađe je uhićen, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Kako piše portal bjelovarac.hr, policija provodi kriminalističko istraživanje nad tri mlađe muške osobe za koje postoji osnovana sumnja da su proteklih dana na području Bjelovara počinili više provalnih krađa.

Izdvojeni članak

SC o provalama na Lašćini: Studenti ne bi trebali vrijedne stvari ostavljati u sobama kada izlaze

Tijekom vikenda je provaljeno u III. osnovnu školu, Srednjoškolski centar i u zgradu koju dijele Tehnička i Obrtnička škola. Meta svih tih provala, doznaje bjelovarac.hr, bili su aparati za kavu, tople napitke, sokove i slatkiše, točnije novac u njima. U jednoj od škola iz školske kuhinje ukraden je i blagajnički polog koji se nalazio u kasi.

Kako navodi spomenuti portal, policija ima indicije da je ista skupina još u petak provalila u dva aparata za tople napitke u zgradi Opće bolnice Bjelovar, a provaljeno je i u autobusni kolodvor, također kako bi se iz aparata za napitke ukrao novac koji se ondje nalazio. Nije isključeno i da je upravo ova skupina mladića još prošlog utorka provalila u dva parkirna aparata u bjelovarskoj podzemnoj garaži iz kojih je nestala neutvrđena količina kovanog novca i novčanica.

Neslužbeno bjelovarac.hr doznaje i da se mladići dovode u vezu i s nekim ranijim krađama i provalama na području Bjelovara, a više detalja bit će poznato kada se završi kriminalističko istraživanje.