Pretraga

‘Tko je najbolji za Zagreb?’: Četvero kandidata za gradonačelnike sučelit će na Sveučilištu VERN

A- A+

Vlada RH ove je srijede raspisuje lokalne izbore koji se održavaju za malo više od mjesec dana, 16. svibnja. Četvero kandidata za gradonačelnika Zagreba – Tomislav Tomašević, Davor Filipović, Vesna Škare Ožbolt i Joško Klisović prvi će se puta javno sučeliti na debati koju organizira Sveučilište VERN.

Tomislav Tomašević, Vesna Škare Ožbolt, Joško Klisović i Davor Filipović| foto: službene Facebook stranice kandidata

Sveučilište VERN u Zagrebu, na kojem, između ostalih studenti mogu studirati na i Fakultetu medija i komunikacija, organizirat će prvo veliko sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Zagreba.

– U užareni stolac gradonačelnika nakon 20 godina Milana Bandića dolazi netko posve drugačiji. Hoće li ta osoba znati ovladati najvećim gradom i njegovim strukturama, ozdraviti financije, privući mlade na ostanak i razvoj grada? Može li nakon potresa opet od njega napraviti beli Zagreb grad? Na ova i niz drugih zanimljivih pitanja s posebnim fokusom na problematiku mladih odgovarat će Davor Filipović (HDZ), Joško Klisović (SDP), Vesna Škare Ožbolt (neazvisna kandidatkinja), Tomislav Tomašević (Možemo i Zagreb je naš), stoji u najavi debate.

Ova debata održat će se u četvrtak 15. travnja u 11:00 sati na Sveučilištu VERN, a moderator će biti novinar i voditelj Domagoj Novokmet. Svi zainteresirani događaj će moći pratiti putem live streama na stranici www.vern.hr.