Pretraga

Tuga u Požegi: Preminuo mladi vojnik koji je ovog vikenda brutalno pretučen

A- A+

Preminuo je 21-godišnji pripadnik vojske koji je u subotu ujutro pronađen teško ozlijeđen na parkiralištu u Požegi. Mladića je napadač cipelario i potom otišao s mjesta nesreće te žrtvu pustio u nesvjesnom stanju. I napadač i žrtva iz istog su mjesta u okolici Požege.

svijeća

Foto: Pixabay

Preminuo je 21-godišnji mladić koji je u noći s petka na subotu na parkiralištu Trga Svetog Trojstva u Požegi pronađen teško ozlijeđen u nesvjesnom stanju, piše Dnevnik.hr. Kako je doznao novinar Tin Kovačić, riječ je o ‘brutalnom cipelarenju’ na mladića koji su snimile nadzorne kamere.

Napadač je nakon napada otišao i ostavio 21-godišnjaka u besvjesnom stanju s ozljedama glave i unutarnjim krvarenjem. Nedaleko od mjesta napada pronađen je 20-godišnjak koji je kasnije priveden te se sumnjiči za djelo, a pravio se da ne zna što se dogodilo.

Izdvojeni članak
svijeća nogometaš martin

Škola se oprašta od 15-godišnjeg nogometaša koji je preminuo: Bio je izvrstan matematičar i astronom

Ministarstvo obrane reklo je za Dnevnik.hr da je mladić pripadnik Hrvatske vojske, no za vrijeme događaja bio je izvan službe. O motivima napada još se ne zna, a napadač i žrtva iz istog malog mjesta u okolici Požege, doznaje Dnevnik.hr.