Pretraga

Učenice osnovne škole prijavile nastavnika zbog neprimjerenog ponašanja: Slučajem se bavi policija

A- A+

Učenice jedne osnovne škole na području Brodsko-posavske županije (podaci poznati redakciji) prijavile su nastavnika zbog neprimjerenog ponašanja. Navodno ih je dodirivao i slao neprimjerene poruke. Iako nam je iz škole rečeno da ravnateljica neće davati nikakve izjave, Policijska uprava brodsko-posavska potvrdila nam je da su primili dojavu iz škole te da je u tijeku istraživanje.

Foto: Unsplash

Nastavnika jedne osnovne škole Brodsko-posavske županije (podaci poznati redakciji) učenice su prijavile za neprimjereno ponašanje, piše Plus Portal. Navodno im je slao neprimjerene poruke, ali tvrde kako ih je i dodirivao. Plus Portal, kojem su se javili roditelji, navodi kako učenice imaju i dokaze protiv nastavnika, a sve su prvo ispričale svojoj razrednici koja je onda o svemu obavijestila ravnateljicu škole.

– Ako zovete zbog onog slučaja, ravnateljica neće davati nikakve izjave, znači ništa, rekla nam je tajnica škole nakon čega nam je poklopila slušalicu.

Izdvojeni članak
policija

Policija istražuje slučaj spolnog uznemiravanja maloljetnice iz osnovne škole na području Sinja

No, iz Policijske uprave brodsko-posavske potvrdili su nam kako su primili dojavu o tom slučaju iz škole te da su postupali prema njoj.

– Trenutno je istraživanje u tijeku, obavljamo razgovore  i ispitivanja i ovo je sada osjetljiva faza, posebice jer se radi o maloljetnim osobama, objasnio nam je glasnogovornik PU brodsko-posavske, Tomislav Kovačević.