Pretraga

Učenik(17) počinio samoubojstvo zbog 500 eura?

A- A+

Sedamnaestogodišnjak iz srpskog sela Rutevac počinio je samoubojstvo nakon što su ga kolege iz razreda ucjenjivale zbog duga od 500 eura, sumnja njegov otac. Nikola Vrečić bio je učenik drugog razreda srednje tehničke škole, a njegovi vršnjaci N.Đ. i M.P. uhićeni su zbog sumnje u pokušaj iznude.

kurir-info.rs

Zatekao sam ga na panju, okrvavljenog, još je bio živ. Jedva sam pozvao hitnu pomoć, ali sve je bilo uzalud, bio je mrtav za nekoliko minuta, ispričao je za Press Nikolin otac Goran.

Nesretni Nikola je u petak poslijepodne u dvorištu obiteljske kuće pucao sebi u glavu iz očeve lovačke puške dok roditelji nisu bili kod kuće.

U motiv samoubojstva prvi je posumnjao Nikolin otac koji je u njegovom mobitelu pronašao poruke kolega iz razreda u kojima od njega traže povrat duga od 500 eura. Roditelji kažu kako se Nikola ponašao uobičajeno, te da ništa nije ukazivalo na to da bi mogao učiniti išta slično.

“Ne znam šta se točno dogodilo… Nikola je imao dva metra i 130 kilograma. Nije njega nitko mogao zaplašiti. Zar da se ubije zbog 500 eura?”, dodao je za kurir njegov otac. 

Nadamo se da ćete iz ove priče izvući jedinu moguću pouku –  Ako uđete u ovakve ili slične probleme, najbolje je za pomoć obratiti se roditeljima ili stručnim osobama.