Pretraga

Usamljeni tinejdžeri umjesto životinja u šetnju vode kupus

A- A+

Kineski tinejdžeri koji ne mogu dobiti kućne ljubimce, našli su drugi način da razbiju usamljenost i depresiju. Naime umjesto životinja oni tako vode u šetnju kupus. Tako mladi Kinezi u ‘druženju’ s ovom povrtnicom, prebacuju dio svojih negativnih misli na nju te se vraćaju kući s većim samopoštovanjem! Pojedinci toliko daleko idu da tvrde kako ih više zanima kupus, nego vlastiti roditelji.

Tinejdžeri u Kini, koji ne mogu dobiti kućne ljubimce, usamljenost i depresiju rješavaju uz pomoć povrća. Naime oni odlaze u šetnju vodeći na povodcu kupus, prenosi Huffington Post.

Izdvojeni članak

Raširio se novi seksualni trend među srednjoškolcima

Kupus pomaže u vraćanju samopoštovanja

– Osjećam da mogu prebaciti negativne misli o sebi na kupus, s njim prošetati i vratiti se kući s većim samopoštovanjem, tako izjavljuje 17-ogodišnji Lui Ja Chen.

Očito ništa manje nije usamljen niti 17-godišnji Da-Xia Sung, koji napominje za spomenuti izvor kako ga više zanima kupus nego vlastiti roditelji.

Naravno pojavljivanje u javnosti s glavičastom povrtnicom na povodcu, izaziva začuđene poglede ostalih građana koji s podsmijehom fotografiraju nesretne tinejdžere. Ipak, obzirom da se trend omasovljava, uskoro bi ovakvo ponašanje moglo postati vrlo uobičajeno.

Izdvojeni članak

Opasan trend Neknominate proširio se i među hrvatskom mladeži

Psihijatar tvrdi da ovo može pomoći usamljenima

Psihijatar Wen Chao vjeruje kako terapija kupusom može imati pozitivne učinke, ali i dodaje da to povrće ne bi smjelo nadomještati ljudski kontakt.

– Na kraju, ipak je zdravije popričati s nekim tko može i odgovoriti, rekao je za Huffington Post.

U hladnjaku svježi kupus može potrajati i dva tjedna, ali njegovo redovito ‘šetanje’, čini ga u puno skorijem roku nejestivim. Međutim svrha ljubimaca i nije da ih se pojede, pojašnjavaju s navedenog izvora.