Pretraga

Večeras: Bassacre u Kvartu, maturantima manji upad!

A- A+

Najveći glazbeni festival ovih krajeva, novosadski Exit Festival, imat će svoj veliki party zagrijavanja u petak, 18. svibnja, uz nastupe domaćih i regionalnih DJ-a te uz pomoć novopokrenutog web sitea festival.hr.

Za DJ pultom Kvarta tu večer naći će se Rasheed (Srbija), A Skitzo aka Ahmaad (BiH) te domaćini Yesh i DMT, u programu koji će biti obojan žešćim plesnim zvukom, kako i priliči nazivu večeri.

Ovogodišnji Exit Festival održat će se od 12. do 14. srpnja na dobro poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom sadu. Među 600tinjak izvođača na dvadesetak pozornica naći će se i Guns N Roses, New Order, Erykah Badu, Duran Duran, Avicii, Laurent Garnier, Ritchie Hawtin, Plan B, Gossip, Wolfmother, Luciano, Miss Kittin, Brodinski, Little Dragon, Buraka Som Sistema i mnogi drugi. Najsretniji gost večeri otići će kući sa ulaznicom za Exit.

Tulum počinje u 22 sata i traje dok ima pelina i nema policije. Upad ,prava sitca : 20 kn do pola jedan, poslije 30kn. Povod nacionalnog dana brašna svim maturantima koji doteturaju do Kvarta upad manji za 10 kuna !