Pretraga

Veleučilište Velika Gorica nudi besplatan pregled vida

A- A+

Nosite li naočale, kontaktne leće ili samo želite testirati svoj vid,
možete to besplatno učiniti na Veleučilištu Velika Gorica, Zagrebačka 5,
Velika Gorica. Studenti i predavači studija očne optike rado će vam
izmjeriti oštrinu vida i dati preporuke što, u slučaju da imate
određenih problema s vidom, trebate dalje učiniti.

Izdvojeni članak

Veleučilište Velika Gorica

Kako bismo što bolje planirali Vaš dolazak i posvetili vam potrebno vrijeme za mjerenje oštrine vida, molimo Vas da se za termin najavite na broj telefona 01 6222 501 ili na e-mail [email protected].
Radujemo se Vašoj posjeti!

Studij očne optike namijenjen je osobama koje žele raditi u području optometrije i očne optike. Završetkom stručnog studija očna optika stječu se znanja i vještine iz optometrijske djelatnosti.
Stručne kompetencije: optička korekcija refrakcijskih i drugih anomalija oka, samostalno određivanje i primjena potrebnih naočala, kontaktnih leća i ostalih pomagala za poboljšanje vida, prepoznavanje anomalija vidnog sustava, ergonomija gledanja, savjetovanje o pravilnoj uporabi naočala i kontaktnih leća te ostalih pomagala za vid.

Opće kompetencije: samostalno vođenje poslovanja djelatnosti očne optike i optičarske radnje, marketing, vođenje financija, primjena pravnih propisa u području očne optike, organizacija i provedba mjera zaštite na radu i zaštite okoliša vezanu uz djelatnost u skladu s važećim EU i hrvatskim normama i zakonima, opća znanja iz područja dijagnostike oka.