Pretraga

Video: Adrenalin, žestoki rock i kiša na Adventure festivalu

A- A+

Među brojnim izlagačima, posjetitelji su tijekom dva dana mogli odabrati ono što ih najviše zanima te osvojiti let helikopterom, balonom ili  pak rafting na nekoj od hrvatskih rijeka. Između ostalog je bio organiziran i polumaraton kojim se promovira zdrav život i očuvanje okoliša, a sav prihod od kotizacija će biti doniran za Dječji dom

Na zagrebačkom je Jarunu prošlog vikenda održan prvi Adventure festival. Brojni avanturistički sportovi poput slobodnog penjanja, leta balonom i plesa na svili nagnali su brojne posjetitelje da testiraju svoj avanturistički duh.

Među brojnim izlagačima, posjetitelji su tijekom dva dana mogli odabrati ono što ih najviše zanima te osvojiti let helikopterom, balonom ili  pak rafting na nekoj od hrvatskih rijeka. Između ostalog je bio organiziran i polumaraton kojim se promovira zdrav život i očuvanje okoliša, a sav prihod od kotizacija će biti doniran za Dječji dom Klasje.  

Subotnji večernji sati bili su rezervirani za koncert Majki, Vatre, Davorina i Bogovića te Malehookersa. Brojni    posjetitelji smatraju kako je festival bio pun pogodak, a planove organizatora su tek donekle pokvarili kišni oblaci koji su se nad Zagrebom nadvili drugog dana. 

Cilj Zagreb Adventure festivala je bio približiti prirodu urbanom čovjeku i potaknuti ga da je iskoristi na način na koji mu se i sama nudi. Prema dobrim vibracijama koje su se mogle na Jarunu osjetiti prošloga vikenda možemo zaključiti da ovaj zanimljivi festival ima potencijal postati tradicionalan.

 Fotografije: Elvira Gašparović