Pretraga

Video: Nije najbolji u sricanju, ali je zbog reakcije postao najveća zvijezda državnog natjecanja

A- A+

Zahvaljujući 15-godišnjem natjecatelju Jacobu Williamsonu snimke s američkog državnog natjecanja u sricanej preplavile su sve društvene mreže. Provjerite što je mladi Jacob napravio da je već zaradio i prvi remix.

Screenshot YouTube

U Americi je među mlađim učenicima jako popularno natjecanje u sricanju, stoga se na takvome našao i 15-godišnji Jacob Williamson. Iako Jacob nije osvojio prvo mjesto na državnom natjecanju u sricanju, zahvaljujući svojoj reakciji postao je prava zvijezda.

Izdvojeni članak

Natjecanja za pametne: Pripremite se za Olimpijske mentalne igre

Naime, 15-godišnjak s Floride je već plasiranjem u finale nasmijao sve prisutne bacivši se na koljena od sreće. No svojim nastupom na završnici natjecanja osvojio je simpatije diljem svijeta.

Trenutak zbog kojeg je Jacob postao zvijezda državnog natjecanja u sricanju je bio kad dječak nije mogao sakriti oduševljenje nakon što je čuo riječ za koju je bio siguran da ju zna sročiti.

Ipak je pogriješio pa se razočarao kad su mu suci priopćili da ispada iz natjecanja. Uzevši u obzir da se Williamson spremao tri godine po osam sati dnevno, donekle će vam postati i jasno zašto je očekivao pobjedu.

Pogledajte kako je to mladi Jacob reagirao da se njegova snimka proširila svijetom poput virusa.

Naravno da se vrlo brzo našao nepoznati obožavatelj koji je odlučio napraviti remix od reakcija 15-godišnjeg Jacoba Williamsona.