Pretraga

[VIDEO] Omladina se opet tuče u Splitu, ali je teže posljedice ovoga puta spriječio profesor s FESB-a

A- A+

Nakon što smo prije dva tjedna svjedočili snimkama dogovorene tučnjave srednjoškolki u Splitu, ponovno se jedna nesvakidašnja ‘cipelarka’ dogodila u Gradu pod Marjanom. Ukratko zbog oduzimanja prednosti, dva mlađa muškarca su se odlučila fizički obračunati uz prometnicu. No, srećom sve je prošlo bez ozbiljnijih posljedica, budući da je ulogu razdvajanja zaraćenih preuzeo profesor sa splitskog FESB-a te član predsjedništva stranke Pametno Ivica Puljak.

Screenshot: YouTube

Incident se kako izvještava Slobodna Dalmacija dogodio usred dana, na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde.

Izdvojeni članak

Dvije djevojke iz Splita brutalno se potukle, a masa skandirala: Policija pokrenula kriminalističko istraživanje

Naime, iz čistog mira došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču!

Sve je to snimila jedna šokirana vozačica iz kolone, koja se stvorila upravo radi šakačkog obračuna.

Ipak, među brojnim promatračima našao se i profesor Ivica Puljak, koji nije mogao mirno promatrati tučnjavu, nego je pokušao i na kraju uz pomoć još jednog gospodina, uspio razdvojiti sudionike borbe.

– Istina je, razdvojio sam ih… Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici… Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati, rekao je Puljak za Slobodnu Dalmaciju.