Pretraga

VIDEO: Učenici Glazbene škole za kraj školske godine snimili spot i otpjevali hit popularne pjevačice

A- A+

Kako bi u što bezbrižnijem tonu započeli praznike, polaznici Glazbene škole u Varaždinu snimili su obradu popularne pjesme Valerie, britanske pjevačice Amy Winehouse. Učenici su snimili i spot za pjesmu u baroknom Varaždinu.

Glazbena škola Varaždin

Učenici Glazbene škole u Varaždinu | foto: Screenshot, youtube.com

Kako drugačije obilježiti kraj nastavne godine nego pjesmom. Stoga su učenici Glazbene škole u Varaždinu, polaznici predmeta Ansambl za popularnu glazbu i Tonsko snimanje i obradu zvuka izveli hit Valerie, poznate pjevačice Amy Winehouse. 

Voditelji ovih nadarenih učenika su profesor mentor Marko Prepelić i profesor savjetnik Petar Prepelić. Izvedba i spot nastali su u suradnji sa Elektrostrojarskom školom Varaždin i voditeljem Tiborom Bünom, a snimanje i montažu odradio je Toni Čakmazović.

Učenici koji sudjeluju u izvedbi ove pjesme su: Emanuel Kontrec, Fabijan Šamec, Ilija Novak, Jan Luka Deduš, Klara Sokač, Lovro Perenc, Lucija Pavlović, Marija Klara Hodić, Mateo Češnjaj, Mihael Horvatin, Mislav Patrčević, Paula Malbašić, Pavel Bastalec, Pia Koščak, Roko Kočet i Ozren Pevec.