Pretraga

Viralan post saborskog zastupnika Glavaševića o prvom danu škole i njegovom ocu

A- A+

Saborski zastupnik (SDP) Bojan Glavašević prisjetio se svojeg prvog dana u školi 1991. godine što je ujedno bio i dan kada je posljednji puta vidio svog oca. Siniša Glavašević je poznati HRT-ov novinar koji je smrtno ranjen u Vukovaru, a iz grada se probio crvenim golfom kako bi sina otpratio u školu. U Facebook objavi koja ima 14.000 reakcija Bojan je istaknuo kako je za njega današnji dan poseban jer ima priliku otprati svog sina u školu te se nada da će mu uspomena na današnji dan ostati jednako lijepa.

Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu.

Probio se iz Vukovara u crvenom golfu dvojci da bi bio sa mnom na prvi dan škole. Ova fotografija, uz još nekoliko koje smo taj dan snimili, neke su od najvrjednijih stvari koje posjedujem, i podsjećaju me koliko je vrijeme koje imamo s našim najmilijima istovremeno i krhko i dragocjeno, i kako zaista trebamo uživati u svakom trenutku koji s njima imamo.

Današnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić – moj sin. Podijelio sam s njime uspomenu na svoj prvi dan škole, ispričao mu jednu priču o njegovom djedu Siniši koja je čekala baš ovaj dan da bude ispričana, i naravno – raščistio sam svoj raspored da budem s njim na njegov prvi dan škole.

Nadam se da će njemu, i svim prvašićima koji kreću u školu, uspomena na sutrašnji dan ostati jednako lijepa kao što je meni uspomena na moj prvi dan škole, i mog tatu.

https://www.facebook.com/BojanGlavasevic/photos/a.839972482836531.1073741828.361597794007338/848006135366499/?type=3&theater