Pretraga

Za vrijeme nastave seksaju se u ženskom WC-u

A- A+

Markiranje za vrijeme nastave uobičajena je pojava, no izostanak s nastave zbog seksa ne tretira se kao najnormalnija pojava. Upravo to šokiralo je majku jedne srednjoškolke koja je u ženskom WC-u zatekla mladi ljubavni par. Na povratku s informacija svratila je u ženski WC i ostala zgrožena prizorom.

hercegovina.info

Iz toaleta u županjskoj Obrtničko-industrijskoj školi dopirali su uzdasi,a nakon toga par je lagano išetao i napustio zgradu.

I mi smo nekada bježali s nastave, pod odmorom odlazili u WC i pušili, a uvijek je netko dežurao na vratima i pazio hoće li naići profesor. A dokle je danas došlo, da se učenici pod nastavom seksaju u WC-u, to nikako ne mogu prihvatiti i još uvijek sam u velikom šoku. Pošalješ dijete u školu i misliš – na sigurnom je! A ono svako malo novi slučajevi trudnoće među srednjoškolkama.Strašno, zaključila je zgrožena majka za Glas Slavonije..

Njezine tvrdnje potvrdili su učenici, koji ističu da to nije prvi slučaj. Ravnatelj Obrtničko-industrijske škole Slavko Šokičić rekao je da nije imao nikakvih saznanja o tome.

Moram priznati da sam neugodno iznenađen. Prestrašno! To uopće ne mogu komentirati. Svakodnevno obilazim školske prostorije i nikada nisam naišao ni na što slično. Iako svatko odgovara za svoje postupke, zgrožen sam i bez komentara , priznao je Šokičić novinarima Glasa Slavonije.