Pretraga

Zanimaju vas ugradbeni računalni sustavi? Prijavite se na ovu radionicu i osvojite vrijedne nagrade

A- A+

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb organizira osmo izdanje radionice Workshop on Embedded Systems koje će se održavati od 3. do 15. travnja na FER-u. Sudionici će moći sudjelovati u panel raspravama, a bit će i organiziran 24-satni hackathon gdje mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prijave su otvorene do 28. ožujka.

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb s najavila je otvaranje prijava za osmo izdanje radionice Workshop on Embedded Systems (WES), koje će se održavati od 3. do 15. travnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Prema njihovim riječima, ova radionica nudi priliku studentima za proširenje znanja u području ugradbenih računalnih sustava, jednom od ključnih područja suvremene tehnologije.

Naime, radionica WES prepoznata je kao vodeća platforma za studente zainteresirane za dublje razumijevanje i praktično iskustvo u radu s ugradbenim sustavima. Tijekom dvotjednog programa, sudionici će imati priliku sudjelovati u nizu predavanja i radionica koje vode istaknuti stručnjaci s FER-a te renomirani inženjeri iz industrije.

Izdvojeni članak

Vedran Bilas reizabran za dekana FER-a: ‘Transformiramo se iz ugledne hrvatske u prepoznatljivu europsku instituciju’

Izdanje ove godine posebno je zanimljivo zbog uključivanja teme ‘Edge AI’ – tehnologije koja predstavlja budućnost umjetne inteligencije i ugradbenih sustava. Sudionici će moći sudjelovati na panel raspravi, a bit će i 24-satni hackathon, natjecateljski segment gdje studenti mogu primijeniti svoja znanja u praksi i natjecati se za vrijedne nagrade.

Prijave za sudjelovanje na WES-u otvorene su do 28. ožujka putem ove poveznice. Za više informacija o radionici i procesu prijave, studenti se mogu obratiti udruzi EESTEC LC Zagreb ili posjetiti službenu stranicu FER-a.