Pretraga

Zapošljavamo puno novinara/ki, a prijave traju do 17. rujna

A- A+

Tvrtka Pametna kuća d.o.o., iza koje stoji portal srednja.hr, zapošljava tri novinara/ki na određeno, troje novinara/ki na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa te tri novinara/ki koji su još studenti/ce. Tvrtka trenutačno broji troje zaposlenih i četvero studenata, a razlog velikog povećanja su bolji poslovni rezultati u 2017. godini kao i otvaranje novog portala u studenom.

Portal srednja.hr redovito se nalazi u top25 najčitanijih portala u Hrvatskoj po istraživanju Gemius Audience, a kroz šest godina rada pozicionirali smo se kao vodeći news portal za studente i srednjoškolce. Poboljšani poslovni rezultati u 2017. godini, kao i otvaranje novog portala koji će biti usmjeren na drugi target, razlog su otvaranja novih pozicija u tvrtki.

Rok prijave na natječaj je 17. rujna, razgovori s najboljim kandidatima će biti obavljeni tijekom rujna, dok bi se s radnim odnosima krenulo početkom listopada. Oglas za posao je dostupan na stranicama Zavoda za zapošljavanje, a vjerujemo da će sutra na istom linku biti dostupan i oglas za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Sve prijave se šalju na [email protected], a predlažemo da uz CV pošaljete nešto što će vas izdvojiti od ostalih kandidata/kinja, poput zanimljivog motivacijskog pisma.

Tražimo isto tako i tri studenata/ica koji žele pisati za portal srednja.hr. Potrebno je znanje uređivanja u WordPressu kao i osnove obrade fotografije. Radno vrijeme po dogovoru, a početna cijena sata je 20,00 kuna. Uz prijavu poslati novinarske radove na [email protected]