Pretraga

Zašto je maturalna zapravo poprilično bitna? ‘Dan kada ćete sa svojim ljudima proslaviti sve petice i jedinice’

A- A+

Srednja škola će vam obilježiti život, bez da ste toga, možda, i svjesni. Nakon truda kojeg ste uložili u svoje obrazovanje, zaslužujete dan kojim ćete obilježiti sav smijeh, suze i sjećanja koja ste stvorili. Sredite se, ulaštite najljepše cipele i krenite u večer koju ćete pamtiti cijeli život.

sheraton

Zadnja uspomena koju možete ponijeti sa sobom iz srednje škole je vaša maturalna večera | Foto: Sheraton Zagreb

Srednja škola je doista nezaboravno iskustvo. Učenje, stres koji donose ispiti, pronalaženje sebe i vlastitih interesa, ali i upoznavanje novih ljudi, od kojih će vam mnogi ostati prijatelji za cijeli život, samo su neke od ljepota koje čine srednju školu tako čarobnim razdobljem. Srednja vam uspije obilježiti život, a da toga niste niti svjesni. Zapravo, postat ćete svjesni tek puno kasnije, kada se događaji iz srednje pretvore u drage uspomene.

A zadnja uspomena koju možete ponijeti sa sobom iz srednje škole je vaša maturalna večera.

– Nakon četiri godine stigao je dan kada ćete sa svojim ljudima proslaviti sve one petice i jedinice, sva javljanja i izmotavanja, uspone i padove, sav smijeh i suze… A bilo ih je. Zato taj dan mora biti poseban. Tu na scenu stupamo mi, hotel Sheraton, poručili su iz hotela.

sheraton

Sheraton je već pripremio program maturalne večere s kojim će ona biti zaista posebna | Foto: Sheraton Zagreb

Što možete odabrati od hrane i pića?

Za posebnu večer pripremili su posebnu večeru. Zapravo, pripremili su čak tri različita jelovnika pa možete birati po kojim ćete specijalitetima pamtiti ovu večer. Sva tri jelovnika osmišljena su kao sjajna pratnja cjelovečernjem druženju, a oslanjaju se na poznata svjetska jela i prvoklasne domaće namirnice. Uz dobru hranu prirodno ide i dobro piće, a vi ćete između vina, žestokog pića, piva i brojnih sokova odabrati što vam najbolje odgovara.

– Proslavite nezaboravnu srednjoškolsku avanturu nezaboravnom večerom u elegantnoj dvorani jednog od najljepših zagrebačkih hotela! Nekako mislimo da nećete požaliti, istaknuli su iz hotela za kraj.

Za više informacija, molimo posjetite www.marriott.com/ZAGSI, a sve upite šaljite na: [email protected].

sheraton

Neka vaša maturalna bude nezaboravna | Foto: Sheraton Zagreb