Pretraga

Želi postati ljudski Ken: Imao gotovo stotinu plastičnih operacija

A- A+

Mnogi su se igrali popularnom lutkom Kenom u djetinjstvu, no ovaj čovjek otišao je puno dalje u opsesiji Barbienim dečkom. Justin Jedlica je Njujorčanin koji je odlučio promijeniti svoje tijelo i lice kako bi postao ljudski Ken. Za izgled popularne lutke riskira zdravlje i daje tisuće dolara, ali to ga ne zabrinjava.

Dosad je imao oko devedeset različitih plastičnih operacija, a na novinarsko pitanje kad kani prestati, on je odgovorio protupitanjem ‘Zašto bih prestao?’

Izdvojeni članak

Druga strana Barbie

Tridesetdvogodišnji Njujorčanin Justin Jedlica zadnjih deset godina redoviti je posjetitelj plastičnih kirurgija. Justin ima silnu želju izgledati identično kao popularna muška lutka Ken. Zbog toga se podvrgava mnogim estetskim operacijama, a ljudi na ulici ga zaustavljaju i fotografiraju zbog njegova umjetnog izgleda.

Implatanti u prsima, bicepsima, tricepsima, pet korekcija nosa, novi obrazi i nova stražnjica samo su neki od devedesetak estetskih promjena koje je napravio na svom tijelu.

– Volim se preoblikovati, a što je operacija čudnija, to mi je bolje, kazao ovaj ljudski Ken je za ABC News.

Neće u teretanu jer to nije glamurozno kao plastične operacije

Sve je počelo frustracijom oko velikog nosa još iz djetinjstva. Tijekom godina je postajao sve opsjednutiji veličinom svoga nosa i željom da bude manji.

Čak i nakon pet operacija, Justin smatra da je njegov nos ‘u redu, ali nije savršen’.
Na pitanje zašto jednostavno ne ode u teretanu i sam dođe do željenih mišića, ovaj Ken je odgovorio da vježbanje nije glamurozno, a uostalom je vrlo dosadno.

Ken pod svaku cijenu, za zdravlje ne mari

Iako je već potrošio oko sto tisuća dolara na sve medicinske zahvate, ovaj nezadovoljni čovjek i dalje se želi mijenjati.
Tako je njegova prva operacija, ona u kojoj je mjenjao izgled svoje stražnjice da postane podignuta i izraženija mjenjao mnogo puta.

Tek nakon trinaeste operacije, bio je zadovoljan svojom pozadinom.
Iako je svjestan da je svaki estetski zahvat rizičan i opasan po njegovo zdravlje, Justin ne vidi razloga zašto bi prestao u svojoj namjeri da postane prvi ljudski Ken.