Pretraga

ZET od ponedjeljka mijenja vozni red: Vraća se ukinuta tramvajska linija

A- A+

S početkom ljetnih praznika ZET je promijenio vozni red tako da je ukinuta tramvajska linija broj 1 te tri autobusne linije, a istovremeno je i smanjen broj polazaka. Zbog povratka učenika u škole od ponedjeljka se mijenja vozni red.

Foto: srednja.hr

Iz ZET-a javljaju kako se u tramvajskom i autobusnom prometu od ponedjeljka, 6. rujna, primjenjuje jesenski vozni red.

– Sve linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu. To znači  i ponovnu uspostavu tramvajske linije 1 (Zapadni kolodvor – Borongaj), kao i autobusnih linija 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica). Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova, poručuju iz ZET-a.

Izdvojeni članak
ZET pokaz

ZET ima važnu obavijest za studente i učenike koji od jeseni planiraju kupovati pokaz

Dodaju kako će se na autobusnim linijama 105, 124, 223, 261, 262, 270, 274 i 279 jesenski vozni red primjenjivat će se od subote, 11. rujna, a na liniji 205 od nedjelje, 12. rujna.

– Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu. Sve putnike molimo da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća. Zahvaljujemo vam što se pridržavate preporuka, poručuju zaključno iz ZET-a.

Copy link
Powered by Social Snap