Pretraga

Našu konferenciju možete pogledati online i do sedam dana nakon što završi, evo kako

A- A+

Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset održat će se 5. studenog u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, a posjetitelji mogu odabrati više načina za sudjelovanje. Donosimo sve opcije koje vam stoje na raspolaganju, ali i nekoliko razloga zašto biste trebali sudjelovati na prvoj konferenciji koju organiziramo povodom desetog rođendana portala!

obrazovnih deset

Portal srednja.hr slavi deseti rođendan, a možete ga proslaviti s nama uživo u kinu Kaptol Boutique Cinema ili online | Foto: srednja.hr

Obrazovni događaj godine, konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset, održava se uskoro. 5. studenog 2021. okupit će najvažnije aktere obrazovanja i znanosti u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Konferencija se održava od 9h do 17h, a registracija gostiju započinje u 8:30. Onima koji nisu u mogućnosti doći do Zagreba i sudjelovati fizički, nudimo mogućnost praćenja konferencije online putem prijenosa uživo.

No čak i ako vam vrijeme održavanja ne odgovara, a želite čuti o temama o kojoj će govoriti naši predavači i panelisti, i dalje možete sudjelovati. Naime, svi posjetitelji koji konferenciju odaberu pratiti online, osim što će moći gledati događaj uživo, imat će pristup snimkama i do tjedan dana nakon održavanja konferencije. To znači da ćete sve teme moći pogledati kada i gdje vama najbolje odgovara. Sve informacije o ulaznicama dostupne su ovdje.

Zašto ne propustiti konferenciju?

Program konferencije tematski je podijeljen u dvije dvorane kina Kaptol Boutique Cinema. Dvorana posvećena školstvu ugostit će predavače i paneliste kao što su Boris Jokić s Instituta za društvena istraživanja, Marin Trošelj, su-osnivač i CEO tvrtke STEMI te Nenad Pokos s Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar. Doznat ćemo, primjerice, treba li nam Građanski odgoj, trebaju li nastavnici biti jednako plaćeni ili kako demografske promjene utječu na obrazovni sustav. Sva predavanja Dvorane školstvo pogledajte ovdje.

Izdvojeni članak
obrazovnih deset

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovnih deset

Dvorana visokog obrazovanja ugostit će, između ostalih, Franku Perković Gamulin, dekanicu Akademije dramske umjetnosti, Roberta Kopala, predsjednika uprave EFFECTUS poduzetničkog studija te Radovana Fuchsa, ministra znanosti i obrazovanja. Pričat će o tome treba li ukinuti maturu, što se događa s eksplozijom kvota na visokim učilištima, reformi visokog obrazovanja te položaju mladih istraživača i znanstvena. Sva predavanja o visokom obrazovanju dostupna su putem ovog linka.

Program jamči vrhunske rasprave i predavanja uz stručnjake koji kroje obrazovanje i znanost današnjice i budućnosti. Zajedno će ponuditi svoje odgovore na pitanje o tome gdje se obrazovanje kretalo posljednjih deset godina, s kojim izazovima se suočava u sadašnjosti te kamo ide u budućnosti. Stoga odaberite koji vam način praćenja konferencije najbolje odgovara te zaokružite 5. studeni u svojim kalendarima!


Povodom 10. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset čiji program možete pogledati ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike srednja.hr+ ili preko Facebook događaja Konferencija: srednja.hr+ Obrazovnih deset