Pretraga

Pogledajte prostor u kojem se održava konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset

A- A+

Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset održava se povodom desetog rođendana našeg portala. U kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, 5. studenog 2021. godine, okupit će se vodeći ljudi obrazovanja i znanosti. Dat će svoje odgovore na najvažnije izazove s kojima se sektor suočavao prethodnih deset godina, ali i svoje viđenje budućnosti. Provjerite što sve očekuje posjetitelje konferencije.

konferencija srednja.hr

Konferencija srednja.hr je proslava našeg desetog rođendana na koju ste svi pozvani | Foto: Kaptol Boutique Cinema

Ove godine slavimo deset godina djelovanja portala. Povodom velike obljetnice, organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset. Program konferencije predviđa 12 panela i 8 predavanja tematski raspoređenih u dvije dvorane. Konferencija se održava od 9h do 17h, a registracija gostiju započinje u 8:30. Ulaznice možete kupiti ovdje.

Dvorana posvećena školstvu ugostit će, između ostalih, Borisa Jokića s Instituta za društvena istraživanja, Marina Trošelja, su-osnivača i direktora tvrtke STEMI te Nenada Pokosa s Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar. Doznat ćemo, primjerice, treba li nam Građanski odgoj, trebaju li nastavnici biti jednako plaćeni ili kako demografske promjene utječu na obrazovni sustav. Sva predavanja Dvorane školstvo pogledajte ovdje.

konferencija srednja.hr

Dvorana u kojoj se održava program posvećen školstvu | Foto: Kaptol Boutique Cinema

Program u dvije dvorane

Dvorana visokog obrazovanja bavit će se temama kao što su državna matura i njena svrhovitost, eksplozija kvota na visokim učilištima, reforma visokog obrazovanja te znanost u politici. Ugostit će predavače i paneliste kao što su Franka Perković Gamulin, dekanica Akademije dramske umjetnosti, Robert Kopal, predsjednik uprave EFFECTUS poduzetničkog studija te Radovan Fuchs, ministar znanosti i obrazovanja. Sva predavanja o visokom obrazovanju dostupna su putem ovog linka.

konferencija srednja.hr

Dvorana u kojoj se održava program posvećen visokom obrazovanju | Foto: Kaptol Boutique Cinema

Događaj se održava hibridno: uživo u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema te online. Posjetitelji koji konferenciju odaberu pratiti online sudjelovat će putem prijenosa uživo. Osim toga, snimke će im biti dostupne i do tjedan dana nakon završetka događaja, stoga sudjelovali možete čak i ako vam datum konferencije ne odgovara.

Izdvojeni članak
obrazovnih deset

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovnih deset

Posjetitelji koji odluče sudjelovati uživo, moći će to uz predočenje negativnog testa na COVID-19 ili COVID potvrde, a već sada mogu provjeriti prostor u kojem se održava konferencija. Osim u dvije unikatne dvorane, posjetitelji će uživati i u WOW baru kina. Za posjetitelje uživo osiguran je i catering. Ulaznice su dostupne ovdje.

kaptol boutique cinema

WOW bar kina | Foto: Kaptol Boutique Cinema


Povodom 10. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset čiji program možete pogledati ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike srednja.hr+ ili preko Facebook događaja Konferencija: srednja.hr+ Obrazovnih deset

konferencija srednja.hr
Share via
Copy link
Powered by Social Snap