Pretraga

It Starts With You: Otvorene su prijave za drugi krug radionica

A- A+

Otvorene su prijave za novu radionicu u sklopu projekta It Starts With You. Dosad smo već imali priliku naučiti ponešto o negativnim mislima i podlozi njihovog nastanka uz magistru psihologije Jelenu Ćubelić te smo, uz magistru edukacijske rehabilitacije Mateju Marinić, otkrili što je prokrastinacija i kako se s njom suočiti, a to je, brojnima od nas, bilo vrlo korisno za prebroditi nadolazeće ispitne rokove.

Foto: eStudent

Ono doba godine

Veljača je mjesec ljubavi – zaljubljenih i romantičnih odnosa. No nisu svi u vezi, neki su sami ili se oporavljaju od prethodne veze, neki imaju nekoga tko im se sviđa, ali nisu nužno skupa. Velik dio ljudi ne želi provesti Valentinovo sami zbog čega se mogu osjećati loše ili se odlučuju za partnere koji im se inače ne bi svidjeli, a to može rezultirati nastajanjem toksičnih i nesretnih veza.

Na ovoj ISWY radionici će dr.sc. Lana Batinić, psihologinja i viša asistentica na Odjelu za Psihologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu s nama podijeliti nešto o psihologiji zaljubljivanja i odgovoriti na pitanje koje si je većina nas u nekom trenu postavila: zašto se zaljubljujem u krive ljude? 

Predavanje će se održati 28. veljače u 18 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

U sklopu radionice će jedan sretni sudionik imati priliku osvojiti knjigu Svatko je sposoban za vezu autorice Stefanie Stahl koja nas uči kako aktivno oblikovati naša partnerstva kroz jačanje samopoštovanja i pronalaženje ravnoteže između prilagođavanja i afirmiranja.

Ako želite naučiti više o psihologiji ljubavi i odnosa, na radionicu se možete prijavite putem forme.

Za informacije o radionicama u ožujku, pratite naše društvene mreže.

Saznajte više!

Ako želite pročitati više blogova i saznati sve o projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, YouTubeu i TikToku. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.