Pretraga

Mislite da ste bolji nogometaš od robota? Okušajte se na danima zagrebačkog fakulteta

A- A+

Zagrebački Fakultet strojarstva i brodogradnje slavi svoj 104. rođendan kroz manifestaciju Dana FSB-a, koji se održavaju od 10. do 17. studenog 2023. godine. Ovogodišnji program Dana FSB-a obuhvaća raznovrsne aktivnosti koje će predstaviti različite aspekte inovacija, znanstvenih dostignuća i suradnje između akademske zajednice, gospodarstva i mladih stručnjaka. Dosadašnji posjetitelji sudjelovali su u Danu karijera, Danu projekta, Pub kvizu i mnogim drugim događanjima koji su dio Dana FSB-a. Preostale dane nas očekuje još uzbudljivih događanja, među kojima su Sajam studentskih udruga, Career speed dating i AMAC FSB Party.

Foto: Udruga mehatroničara

Udruga mehatroničara s nestrpljenjem iščekuje Sajam studentskih udruga FSB-a budući da tamo predstavljaju svojeg robota nogometaša. Sajam studentskih udruga održava se 15. studenog u Sveučilišnom nastavnom centru AGG – FSB. Stoga posjetitelje pozivaju da dođu i porazgovaraju s članovima Udruge te saznaju više o procesu izrade autonomnog robota i izazovu robota nogometaša na terenu.

Tijekom Career Speed Datinga, koji se održava 16. studenog, studenti će imati priliku povezati se s potencijalnim poslodavcima, istražiti mogućnosti za svoju profesionalnu budućnost i dobiti savjete uspješnih stručnjaka iz industrije.

Kao veliki završetak Dana FSB-a, na zadnji dan manifestacije 17. studenog, održava se AMAC FSB Party. Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije o lokaciji i rasporedu preostalih događanja na službenoj web stranici Dana FSB-a. Posjetite i iz prve ruke iskusite kako je to biti dio zajednice Fakulteta strojarstva i brodogradnje!