Pretraga

Uskoro 11. Tjedan karijera na Pomorskom fakultetu u Rijeci

A- A+

U srijedu, 24. travnja, na Pomorskom fakultetu u Rijeci održat će se 11. Tje(dan) karijera u organizaciji Studentskog zbora Fakulteta. Ova važna manifestacija pružit će priliku studentima da se upoznaju s aktualnim trendovima u gospodarstvu te da istraže mogućnosti koje im se pružaju nakon završetka studija.

Više od 50 tvrtki, institucija, udruga te subjekata iz javne i državne uprave iz područja pomorstva će kroz brojne aktivnosti, predavanja i radionice predstaviti svoje djelatnosti, prilagođene svim studijskim smjerovima Fakulteta.

Dolazak velikog broja firmi i institucija potvrđuje važnost održavanja ovakvih manifestacija za studentsku zajednicu. Posebno je zanimljivo što će među izlagačima biti i bivši studenti Fakulteta, danas uspješni zaposlenici renomiranih firmi iz pomorskog sektora, koji će podijeliti svoja iskustva, savjete i zanimljivosti vezane uz tržište rada s „budućim“ kolegama. Neki od njih svoj su posao pronašli upravo na Danu karijera.

Cilj Fakulteta je osigurati svakom studentu priliku za zapošljavanje ili razgovor za posao, a direktno povezivanje poslodavaca sa studentima omogućit će im da steknu uvid u zahtjeve poslovnog svijeta te da istaknu svoje znanje, vještine i iskustvo stečeno tijekom studiranja.

Svim predstavnicima poslodavaca i studentima se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji te se radujemo održavanju 11. Dana karijera Pomorskog fakulteta u Rijeci.