Pretraga

25 filmova o faksu koji su daleko od pravog studentskog života

A- A+

Studiranje je vrlo zanimljiv period života, no o tome smo već pisali milijun puta. Siromašni studenti, odlazak u menzu, kronična neispavanost, nenadani izlasci i općenito kaos od života. Iako je studentski život glamurozan i zanimljiv, rijetko kad je onakav kakvim ga Hollywood predstavlja.

pixabay.com

Nakon tri mjeseca provedenih u karanteni, apsolutno svi su pogledali sve što na Internetu postoji da bi se moglo pogledati. Sve nove serije, sve stare serije, svi dobri filmovi i svi loši filmovi, sve moguće teme i ukratko, sve što postoji. Iako trenutno niste student, sigurno ste naišli na neki film/seriju, u kojima se radnja vrti oko studenata.

Izdvojeni članak

Zdrave grickalice dok bingewatchate svoje najdraže serije

Možda ste gledajući pomislili, ‘Wow, tko bi rekao da je to studentski život!’, i dobro ste pomislili. To nije studentski život. Rijetko koji redatelj bi se odlučio snimiti nešto o studentskom životu, i ostao vjerodostojan, zato što je studentski život izrazito dosadan.

Buđenje rano ujutro, odlasci na faks, kave na pauzama između predavanja, opuštena druženja u tišini u knjižnici, vožnja tramvajem, pisanje zadaća/seminara, učenje, odlazak u menzu i spavanje. Ne zvuči prezanimljivo, zato što ni nije.

Nećemo se lagati, nije svaki dan takav, ali dobar dio zaista je. I u stvarnosti je to prekrasno, svi će vam reći da su te kave u pauzama najljepša stvar na svijetu i jedan od razloga zašto uopće odlaze na predavanja i trude se biti redoviti studenti… No u filmovima ćete rijetko kada naići to.

I dok su neki filmovi manje, a neki više realistični, donosimo popis onih najgorih, odnosno onih koji najviše odskaču od stvarnosti. Slično kao što i srednja škola nije nimalo poput High School Musical-a, tako ni faks nije poput ovih filmova i serija…

 1. Pitch Perfect
 2. Plavuša s Harvarda
 3. House Bunny
 4. Accepted
 5. The Social Network
 6. Real Genius
 7. Life of The Party
 8. Sydney White
 9. Neighbors
 10. 22 Jump Street
 11. Spring Breakers
 12. Wonder Boys
 13. Tračerica
 14. Vampirski dnevnici
 15. Gilmorice
 16. Van Wilder
 17. How High
 18. Monsters University
 19. The Rules of Attraction
 20. 21 & Over
 21. Bring It On Again
 22. Swiped
 23. Slackers
 24. Everybody Wants Some!!
 25. Američka pita 2
25 filmova o faksu koji su daleko od pravog studentskog života
Share via
Copy link
Powered by Social Snap