Pretraga

Bivši glavni urednik portala srednja.hr porazio Moranu u sinoćnjoj Potjeri

A- A+

U sinoć prikazanoj Potjeri bivši glavni urednik portala srednja.hr. Aldo Franičević, zajedno s dvojicom suigrača, osvojio je iznos od 42.000 kuna. Ekipa se malo tražila u početnoj igri, što sugerira i osvojeni iznos, međutim u igri na ploči, a osobito u završnoj potjeri, bili su briljantni.     

Screenshot HTV

Našem bivšem suradniku ovo je bila druga sreća, budući da je prošle godine već nastupio u popularnom kvizu. Tada je Aldo Franičević imao dobar nastup u prve dvije faze igre, a prosječni doseg njegove ekipe u završnoj potjeri, nije bio dovoljan da se svlada Mirko Miočić.

Izdvojeni članak

Postavljeno najkretivnije pitanje na Potjeri ikada

Ovoga puta se preko puta našla jedina dama među lovcima, koja se također tražila u igri na ploči, ali je u završnoj gotovo stigla uglavnom nedostižnih 16 koraka prednosti.   

Aldo ponudio osam točnih odgovora u završnoj potjeri

Kako smo napomenuli, ekipi je sinoć prva igra stvarala najviše problema. Od trojca koji je došao u završnu Potjeru, Aldo i student geografije Tomislav odgovorili su na po tri pitanja, dok je kapetan momčadi Zoran uspio prikupiti šest odgovora.

No, Zoran bi teško taj iznos obranio u zadnjoj igri, da Aldo i Tomislav nisu bili tako koncentrirani.

Izdvojeni članak

[INTERVJU] O svemu i svačemu s nepobjedivim lovcem iz Potjere Krešimirom Sučevićem-Međeralom

Naime, njih dvojica su od 13 stečenih koraka prednosti u dvije minute završne Potjere, pridonijeli s po šest točnih odgovora. Što je uz tri početna koraka bilo ukupno 16.

Morana se u zadnjoj igri razbudila te igrala sjajno. Međutim dva puta je zapela, što je Aldo dobro popratio i s još dva točna odgovora, otklonio neizvjesnost.

Ipak, da je ostala još koja sekunda lovkinji, možda ni ukupnih 18 odgovora ne bi bilo dovoljno za obranu iznosa.

Izdvojeni članak

Student matematike oborio dva rekorda u Potjeri!

Aldo nam je otkrio i što će učiniti s dva soma eura

Nakon što je otišao s portala srednja.hr., Aldo je posredstvom međunarodnog programa boravio u Litvi te tamo radio kojekakve društveno korisne poslove, a ljubav prema putovanjima kasnije je okrunio dobivanjem licencije za turističkog pratitelja, čime se trenutno bavi.

U kratkom razgovoru nam je otkrio i što će učiniti s osvojenim iznosom.

– Pa dobar dio će otići na daljnje obrazovanje. Naime, upisao sam tečaj za lokalnog vodiča kao nadopunu sadašnjem poslu… Naravno nešto novca ću utrošiti da proslavim ovaj rezultat s obitelji i prijateljima, a ostatak na neke svoje strasti poput putovanja, za kraj nam je pojasnio kolega Aldo.