Pretraga

Brucoš FER-a u Superpotjeri ‘zgazio’ petero lovaca i uspio osvojiti 30.000 eura

A- A+

U sinoćnjoj emisiji Superpotjere student prve godine FER-a, Josip Rončević uspio je pobijediti supertim od petero lovaca i osvojiti 30.000 eura. Imao je devet sekundi prednosti te je uspio nadigrati lovce Moranu Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotigu, Mladena Vukorepu i Svena Marcelića.

Student prve godine FER-a u veselju nakon što je u emisiji Suerpotjera osovjio 30.000 eura

Foto: Superpotjera | HRT

Josip Rončević, student prve godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva briljirao je u sinoćnjem izdanju Superpotjere. Uspio je nadmudriti petero lovaca, odnosno Moranu Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotigu, Mladena Vukorepu i Svena Marcelića i osvojio je 30.000 eura, prenosi HRT.

– Ovo je sve tako brzo prošlo, iskreno lovci su imali puno teži set po mom mišljenju, ja sam imao par ‘kikseva’ na početku baš glupih, ali sreća i nešto znanja, još uvijek malo sam pod dojmom, rekao je Josip nakon igre.

Lovci pogriješili na pitanjima o instrumentu i bivšim predsjednicima Hrvatske

Nije samo on imao ‘kikseve’. Kotiga je netočno odgovorio na pitanje koji je instrument Hal Blaine svirao na 150 američkih top 10 hitova. Mislio je da se radi o klaviru, a točan odgovor su bubnjevi.

Njegov kolega lovac Sven pogrešno je odgovorio na pitanje tko se od bivših predsjednika Hrvatske rodio najbliže Pantovčaku, a radilo se o Ivi Josipoviću, dok je on odgovorio da je to Kolinda Grabar-Kitarović koja je inače iz Rijeke.

Izdvojeni članak
milijunaš

Zadatak dana: U Milijunašu otvoreno pitanje za 68.000 eura, ovo možda znate sa sata Povijesti

Brucoš Josip s devet sekundi prednosti osvojio 30.000 eura

Morana je ‘zeznula’ kada je odgovorila da se u Norveškoj nalazi višenamjenska dvorana Husqvarna Garden, a zapravo se nalazi u Švedskoj. Na samom kraju Kotiga nije znao se Skeneove žlijezde nalaze u prostati. Tako je brucoš Josip s devet sekundi prednosti nadigrao supertim.

– Zglajzali smo kao mali majmuni, komentirao je na kraju Kotiga.