Pretraga

Danas vam Instagram baš ne radi kako treba? Niste jedini, brojni korisnici se žale

A- A+

Nakon podneva brojni su korisnici na području Hrvatske imali problema s Instagramom. Naslovnica, poruke, obavijesti, sve je bilo na čekanju, a neki korisnici prijavljuju i da njihove objave danas nisu bile vidljive jednako kao prošlih dana.

instagram, mobitel

Ilustracija: Pexels

Ako ste se našli u Hrvatskoj danas iza podne, postoji velika šansa da vam Instagram ne radi kako treba. Zašto? Nitko ne zna, no sve veći broj korisnika je putem stranice Downdetector prijavio poteškoće s korištenjem ove megapopularne društvene mreže.

Izdvojeni članak
whatsapp

Ne, prijatelji vas ne ignoriraju: Pao je WhatsApp

Ne stižu poruke, obavijesti…

Dok neki korisnici, uključujući i članove naše redakcije, imaju problema s učitavanjem feeda na naslovnici, slanjem i primanjem poruka te obavijesti. Drugi su iskomentirali da Instagram ima jako lošu podršku te ne pomaže svojim korisnicima u ovakvim situacijama. Podsjetimo, na Instagramu se ne nalaze samo osobni, privatni profili osoba već i poslovnjaci, kreatori i influenceri koji putem platforme rade i zarađuju.

Nakon podneva stranica Downdetector bilježi nekoliko stotina prijava kvarova, a najviše njih koncentrirano je upravo u Zagrebu, što možete vidjeti na screenshotu karte ispod. Oko 16.30 situacija se počela smirivati, no još uvijek neke stvari ne rade kako treba.

instagram downdetector

Screenshot karte sa stranice Downdetector pokazuje da su korisnici prijavljivali probleme s Instagramom u Zagrebu

Prije dva dana pao Whatsapp

Društvenim mrežama u vlasništvu kompanije Meta ovo se često događa. Prije dva dana pisali smo kako je pao Whatsapp. Tada problemi nisu bili koncentrirani na našu regiju, već su korisnici iz cijeloga svijeta prijavljivali da imaju poteškoće s tom društvenom mrežom.

Većina je prijavljivala kako postoji problem sa slanjem i primanjem poruka, a neki uopće ne mogu ući u aplikaciju niti se spojiti na server. Javljali su se i korisnici koji nisu mogli promijeniti svoj status unutar aplikacije.