Pretraga

Deset vintage komada odjeće koji bi se trebali vratiti u modu

A- A+

Uglavnom stremimo nečemu novijem, modernijem, sofisticiranijem mada su mnoge stvari iz bliže i dalje prošlosti rađene na bolji i profinjeniji način, nego što mi to činimo sada. Kada je riječ o modi, poznato je da trendovi cirkuliraju pa svakih nekoliko desetljeća ili češće, chic postanu odjevni komadi za koje smo mislili da se više nikada neće vratiti. Neki trendovi bi uistinu i trebali ostati pokopani, međutim u galeriji pogledajte deset vintage odjevnih komada koji bi se definitivno trebali vratiti u modu.

Uvijek je teško priznati starijim naraštajima, svojim precima da su neke stvari radili bolje s više duha, a osobito da su imali više modnog ukusa. Međutim ovi vintage komadi koje prikazujemo u galeriji, a koje je objavio Huffington Post, sugeriraju da su uistinu naše bake imale kudikamo profinjeniji stil, nego li ga mi imamo danas. Inače pojam vintage ima mnogo značenja, a u kontekstu mode označava odjeću, obuću, šminku i nakit koji na sebi imaju obilježja nekih prošlih vremena, ali su nanovo izrađene. Dakle nova odjeća s jasnim i dobro uočljivim obilježjima minulih vremena.

Pogledajte samo neke od upečatljivih komada odjeće, obuće i dodataka koji su krasile tijela pripadnica nježnijeg spola u nekim prošlim vremenima. Imali bi zasigurno mjesta i na današnjim modnim pistama.