Pretraga

Dijelu korisnika Facebook omogućio novu opciju: Instagram Story mogu objaviti i gledati na WhatsAppu

A- A+

Prošloga listopada Facebook je proširio uporabu i fleksibilnost Instagram priča na način da je korisnicima omogućena njihova direktna objava i na Facebook. Sada Facebook tu značajku testira i na WhatsAppu, aplikaciji koju je kompanija kupila pred tri godine.

Screenshot: YouTube

Kako piše TechCrunch, kompanija Facebook potvrdila je da provodi testiranje u kojemu korisnicima dopušta da svoje Insta-priče objavljuju direktno na WhatsApp, u obliku statusa, gdje fotografije, video zapisi i GIF-ovi mogu biti objavljeni uz enkripciju i nestaju nakon 24 sata.

Izdvojeni članak

Važno upozorenje WhatsAppa: Od prvog dana nove godine popularna aplikacija gasi se za neke uređaje

– Uvijek testiramo načine na koje možemo poboljšati iskustva na Instagramu i pojednostaviti način dijeljenja bilo kojeg trenutka s ljudima do kojih vam je stalo, kazao je glasnogovornik kompanije za TechCrunch.

Ova mogućnost za sada se testira na manjem brojku korisnika, kojima je na zaslonu Instagrama omogućena mogućnost ‘share to WhatsApp’,  gdje jednim klikom svoj story dijele i na WhatsAppu.

Kako to točno izgleda možete vidjeti na snimci zaslona jednog korisnika iz Brazila. Instagram story prikazan je lijevo, a isti status na WhatsAppu podijeljen je i vidljiv desno, gdje se nalazi i ikona za Instagram.

Izvor: TechCrunch