Pretraga

Dječaci objavili novi simpatični singl – ‘Bile starke’

A- A+

Splitski reperski trojac Dječaci, lansirao je novu pjesmu, koja se bavi jednim interesantnim i aktualnim ‘modnim’ pitanjem. Naime drugi singl s njihovog trećeg, još neimenovanog albuma zove se ‘Bile Starke’, a u njoj Dječaci iskazuju svoj užas opažanjem da sve supkulture, mainstream, kao i pripadnici različitih generacija nose ‘bile starke’. Poslušajte singl, koji je od jučer skupio 50 tisuća pogleda na YouTubeu.

Screenshot: YouTube

Splitski reperski trojac, objavio je jučer novi singl s trećeg još neimenovanog albuma. ‘Bile starke’ su odgovor na modni trend koji je kao pošast okupirao Hrvatsku odnosno Split o kojem oni konkretno pjevaju.

Izdvojeni članak

Dječaci pljuju Istinu

Kroz pjesmu Dječaci iskazuju svoje zgražanje opažanjem da bijele Converse starke nose sve kulture i supkulture pa i sve generacije.

Nekoliko se još tema u pjesmi nadovezuje na osnovnu, a među njima je i standardni outfit Splićanki, koji se prema Dječacima sastoji od ‘bilih starki, sive tute i điletina od kože’.

Svakako poslušajte ovaj singl, čak iako ste među mnogobrojnim posjednicima bijelih starki. Od jučer je pjesma pregledana 50 tisuća puta na YouTubeu.