Pretraga

Djevojčica s glasom dive

A- A+


Možete li vjerovati da je 13- godišnjakinja sposobna otpjevati pjesmu “If I Were A Boy”, r&b dive Beyonce toliko samouvjereno, snažno i emotivno da rasplače i Nicole Scherzinger?

Upravo je takav scenarij bio u američkom izdanju X Factora kada je sitna stasom, Rachel Crow pustila glas na prve taktove pjesme “If I Were A Boy”. Gledatelji u dvorani instinktivno su ustali sa sjedalica i velikim aplauzom nagradili hrabru djevojčicu, a članovi žirija s divljenjem promatrali njezin nastup. 

Rachel je naizgled obična djevojčica koju ništa osim  impresivnog glasa ne razlikuje od njezinih vršnjaka. Nažalost, u prvih 6 mjeseci svoga života malena je Rachel puno propatila. Rođena u obitelji ovisnika o drogama  bila je i zlostavljana. Zahvaljujući Barbari Crow djevojčica je dobila drugu priliku za zdravim i sretnim djetinjstvom, zato  ju Rachel naziva jedinom majkom koju je ikad imala. 

Iako  Rachel ima samo 13 godina, kako se navodi na službenim stranicama showa, silno želi pobijediti jer  glavnu nagradu od 27, 5 milijuna kuna planira potrošiti u plemenite svrhe. Naime, djevojčica želi osnovati udrugu koja bi pomagala djeci da ostvare svoje snove bez obzira žele li postati pjevači, plesači, glumci ili pak odvjetnici. 

Pogledajte nevjerojatnu izvedbu svjetskog hita i dobro upamtite ime Rachel Crow jer ćete ga zasigurno još mnoga puta čuti.