Pretraga

Donosimo popis trenutno najpopularnijih naslova na Netflixu u Hrvatskoj

A- A+

U ove hladne dane dok su sva mjesta za druženje i dalje zatvorena, okrećemo se našem jedinom i najboljem prijatelju u ovoj pandemiji – Netflixu. Kako bi uopće izgledala pandemija da se odvija prije 20-ak godina? Bi li videoteke bile otvorene usprkos svim mjerama? Bismo li mogli ekspresno nabaviti satelitski paket s njemačkim i talijanskim programima? Kako bismo mi (pre)živjeli?

foto: Unsplash; Mollie Sivaram

Uz pandemiju koja je lajtmotiv posljednjih nekoliko mjeseci, počinje i sezona ispita, a svi znaju što to znači – vrijeme je za bingewatchati neku kvalitetnu seriju. Je li to najpametnija stvar za napraviti? Apsolutno ne. Je li to nešto što će vam pomoći da se barem malo odmorite od učenja i stresa? Također vjerojatno ne. Hoćete li to i dalje napraviti? Apsolutno da.

U ovakve dane kada ste pod stresom zbog elementarnih nepogoda, smrtonosnog virusa i usput ispita koji vam lako moguće određuju tijek života, teško je smirene glave pronaći dobar materijal za gledanje. Pogotovo kada ste u posljednjih nekoliko mjeseci pogledali sve što se je pogledati dalo.

Na vašu veliku sreću, donosimo vam popis trenutno najpopularnijih naslova na Netflixu u Hrvatskoj. Među njima se nalaze neki već dobro poznati, ali ne i manje vrijedni naslovi, kao i nekolicina novih. U svakom slučaju, vjerujemo da ćete pronaći ono što vam trenutno najviše odgovara – bilo da je riječ o seriji s nekoliko sezona, filmu ili tek par epizoda koje stignete pogledati u jedno poslijepodne.

1. Lupin

2. Bridgerton

3. Outside the Wire

4. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

5. Disenchantment

6. Brooklyn 99

7. The Queen’s Gambit

8. Bling Empire

9. Money Heist

10. The Crown

P.S.

Sretno s ispitima!