Pretraga

Doznajte kojih je pet objava iz 2019. na Instagramu prikupilo najviše lajkova

A- A+

Instagram planira ukinuti vidljivost broja lajkova na objavama, štoviše, to je i učinio za dio korisnika u zemljama diljem svijeta, a tako i u Hrvatskoj. No, novost je to koja bi tek trebala zahvatiti sve korisnike pa još uvijek možemo vidjeti koje su ‘najlajkanije’ fotografije na toj popularnoj mreži. Ovoga puta odlučili smo izdvojiti pet ‘najpopularnijih objava iz 2019.

Foto: Erik Lucatero; Unsplash

Objava s najviše lajkova u 2019. ujedno je i najlajkanija objava svih vremena na Instagramu. Riječ je o fotografiji jajeta koju je objavio korisnik @world_record_egg, odnosno, Chris Godfrey. Fotografija je postala viralna već u prava 24 sata od objave, a objava i sam popularni račun kasnije su iskorišteni za podizanje svijesti o mentalnim problemima. Od dana objave, 4. siječnja 2019., jaje je prikupilo 54.167.680 lajkova.

Kada je riječ o prošlogodišnjim objavama, na drugom mjestu po broju lajkova našla se fotografija korisnika @tentree. Obavljena je u travnju 2019. i do sada ima 15.698.953 lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The World’s Most Sustainable Post ♻️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 5m likes – 500k trees ✔️ 20m likes – 1m trees ⏳ 50m likes – ? 100m likes – ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Join our mission to make the most sustainable post on the planet. Thank you to the millions of people who have lifted their fingers to start a movement to plant more trees. Together, we will be planting 500,000 trees in Indonesia as a result of you liking this post. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But we’re not stopping here. As the number of likes on this post grows, we will unlock a new level of sustainability and plant even more trees around the world! ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Objavu dijeli tentree (@tentree)

U listopadu se Instagramu pridružila bivša ‘Prijateljica’, glumica Jennifer Aniston. Prva fotografija koju je objavila bila je fotografija okupljanja šestero glavnih glumaca iz te kultne serije. Upravo je ova fotka treća po broju lajkova u 2019.; od objave je prikupila njih 15.545.356.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Još jedan glumac, Dwayne Johnson, našao se na ovoj ljestvici. Fotografija vjenčanja koju je objavio u kolovozu 2019. do danas je prikupila 14.697.441 lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial❤️ @hhgarcia41?

Objavu dijeli therock (@therock)

Na petom mjestu najlajkanijih objava nalazi se ona pjevačice Selene Gomez koja prikazuje kako uživa na plaži s prijateljicama. Objava datira iz veljače 2019. i do sada ima 14.543.713 lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

My best friend is getting married, so we celebrated her! Future Mrs. Lopez

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)