Pretraga

Epizoda za pamćenje: Trojac neviđenom završnom potjerom osvojio ogroman iznos

A- A+

Kockarskom igrom, širokim znanjem i velikom koncentracijom trojac Milan, Dominik i Vlado, u sinoćnjoj su Potjeri osvojili izvrsnih 161.000 kuna. Pri tome su imali do sada neviđenu završnu potjeru u kojoj su dali 15 točnih odgovora i samo jedan netočan, time stvorivši 18 koraka prednosti. Taj rezultat se na kraju pokazao nedostižnim i za Krešimira Sučevića Međerala, premda na kraju nije daleko zaostao.   

Screenshot: YouTube

Sinoćnja potjera zasigurno nije ostavila ravnodušnim nijednog ljubitelja kvizova i hazardera. S jedne strane najopakiji lovac Krešimir Sučević Međeral, a s druge tri igrača ‘malo jača’. 

Izdvojeni članak

Osoba mjeseca: Profesor teologije i samohrani otac u Potjeri dao pa ispunio veliko obećanje

U brzoj minuti nijedan od igrača nije briljirao, ali su Milan i Dominik svoju osrednju predstavu u tom dijelu, odlučili popraviti u igri na ploči. Obojica su uzeli više ponude pa su uz manje ili veće poteškoće, uspjeli proći u završnu potjeru.

Dominik je tamo odnio 70.000 kuna, a Milan, koji je inače sinoć u Potjeri bio šesti i posljednji put, 80.500 kuna. Zajedno s Vladinih 10.500, u zbroju se popelo na 161.000 kuna.

No, završna pojtera, ostat će upamćena. Trojac je pokazao zbilja sjajnu koncentraciju te je imao 13 točnih odgovora u nizu, ukupno 15, što je značilo da su 18 koraka ispred lovca Kreše.  

Izdvojeni članak

Posljednji veliki intervju Mirka Miočića u kojem je otkrio mnoštvo nepoznatih detalja o sebi

– Neće mi biti žao ako izgubim od vas, ali naravno da je moj zadatak ovdje da dam sve od sebe jer time rušim svoj rekord i izjednačavam Mirkov rekord, rekao je nakon sjajne partije trojca, a prije svoje dvije minute Sučević Međeral.

I bio je blizu. Stigao je 16 koraka uz činjenicu da ga je još dva puta, tročlana ekipa vratila unatrag, no dalje nije išlo.  

Svakako epizoda za pamćenje, a ako ju niste pogledali, ispod se nalazi video.