Pretraga

Facebook stranica ‘Ja to tako pjevam’ nasmijava desetke tisuća korisnika

A- A+

Svima nam se dogodilo više puta da dobro ne čujemo tekst neke pjesme pa od iste napravimo vlastitu verziju. Iako se potonje u većini slučajeva dogodi kod hitova na stranim jezicima, dosta bisera se nađe i na domaćoj glazbenoj sceni. Na Facebooku je osnovana grupa ‘Ja to tako pjevam’ koja je u tjedan dana skupila preko 46 tisuća fanova koje do suza nasmijavaju iskrivljeni tekstovi poznatih pjesama.

Screenshot Facebook

– Koliko puta vam se dogodilo da samouvjereno pjevate neke stihove sve dok ne shvatite da su oni potpuno pogrešni? Mnogo! Neka izađu na vidjelo, napisali su autori Facebook stranice ‘Ja to tako pjevam‘ koja broji preko 46 tisuća fanova.

Izdvojeni članak

Najbizarniji tekstovi iz pera Vjekoslave Huljić

Naime, stranica funkcionira na način da svatko može administratorima u inbox poslati poruku koja sadrži ispravan tekst pjesme te verzuju koju su u neznaju drugi pogrešno pjevali.

Stranica je u svega tjedan dana postojanja postala pravi hit te objavljeni postovi do suza nasmjavaju tisuće korisnika koji su se vjerojatno također našli u situaciji kada su pogrešno pjevali pokoji hit.

Dnevno objavljuju ne više od 5-6 postova, a uz svaki citat admini navedu inicijale osobe koja im je poslala poruku.

Prikupili smo nekoliko najsmješnijih bisera, stoga pogledajte u fotogaleriji koje su pjesme drugi iskrivljavali te jeste li i vi točno izgovarali tekst ovih hitova.