Pretraga

[FOTO] Nekoliko tisuća mladih brijalo na Brucošijadi FER-a

A- A+

Po brojnosti posjetitelja te zvučnosti imena koja su nastupala, Brucošijada FER-a je još jednom opravdala epitet najznačajnijeg studentskog tuluma dobrodošlice u državi. Ponovno je na tri stagea, u KSET-u te na kino projekcijama bilo par tisuća mladih, mada neslužbene informacije govore da je u odnosu na prethodnu godinu ili 2014., bilo nešto više zraka i prostora u zgradi Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

foto: Antonia Drezga|fotosekcija KSET-a

U jubilarnoj 40. godišnjici postojanja KSET-a, 35. Brucošijadu su uveličale redom rado viđene pojave glazbene scene u Hrvata – LET 3 i Pipsi, te veoma dobro zastupljena rap scena s uvijek zezanstki raspoloženim Kandžijom, britkom bosanskohercegovačkom repericom Sassjom te mladim zagrebačkim MC-ovima iz grupe High 5.

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

No, nije nedostajalo ponude odnosno izvođača elektroničke glazbe, koji su svoje sesije održavali na redovito najmanje posjećenom electro stageu.

Pozornice Brucošijade FER-a je pohodio i jedan ansambl te više Kurvi. Uvjetno rečeno naravno, budući da se radi o bendovima osebujnih imena Kurve i JeboTon Ansambl.

Jedan od svakako zanimljivijih nastupa imala je grupa From Another Mother,predvođena frontmenom koji je izvodio razne akrobatske figure na stageu, a u jednom trenutku se popeo i na ogradu koja odvaja publiku od photo pita. Da je još izveo striptiz, pozavidio bi mu i Davor Gobac.

Pogledajte veliku fotogaleriju zanimljivih detalja, koje su ulovili članovi fotosekcije KSET-a u sastavu Matej Krpan, Lucija Kolarić, Katarina Osmakčić, Josipa Vragolov, Antonia Drezga, Andrea Radmanić, Lucija Lokas i Darjan Grilec.