Pretraga

[FOTO] Studentica Fakulteta prometnih znanosti najljepša je Zagrepčanka: Hobi joj je sport, a osobito atletika

A- A+

Marija Rogić, djevojka iz zagrebačkog kvarta Dubrava i studentica Fakulteta prometnih znanosti nova je Miss Zagreba za 2019. godinu. Mariju je okrunila sada već bivša Miss Zagreba 2018. – Nika Mikulek. Prva pratilja na ovom je natjecanju Karla Kraljević, a druga Ana Kovač.

S lijeva na desno: Karla Kraljević, Marija Rogić, Ana Kovač|foto: PR

Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske natjecalo se devet djevojaka koje dolaze iz raznih zagrebačkih kvartova. Natjecanje je održano sinoć u muzeju Mimara, a prema riječima organizatora, muzej je bio premali za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju najljepše Zagrepčanke.

Za Miss Zagreba izabrana je 19-godišnja studentica Fakulteta prometnih znanosti, Marija Rogić. Osim što studira, Marija se od malih nogu aktivno bavi sportom, a među istaknutijima je atletika.

https://www.instagram.com/p/BxXmrCtn-2E/

https://www.instagram.com/p/BYoN0kxAjqf/

Ovogodišnje pratilje su gimnazijalka Karla Kraljević i Ana Kovač, studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Lentom za Miss fitnessa okitila se taekwondoistica Karla Krsnik.

Djevojke su pred ocjenjivački sud izlazile četiri puta. Žiri su sačinjavale brojne osobe iz kulturnog i javnog života Zagreba te bivše missice Hrvatske. To su, između ostalih Nina Slamić Gudeljević, Antonija Gogić Bračulj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Suzy Josipović Redžepagić, Zvona Vučković, estradni menadžer Zoran Škugor i partneri.

Novoizabranoj missici lentu je predao gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić. Osim što će Miss Zagreba imati zahtjevnu ulogu promotorice glavnog grada Hrvatske na finalu Miss Hrvatske cilj je i osvajanje kategorije ‘sport’ kao i krune Miss Hrvatske koja već pet godina nije bila u Zagrebu.