Pretraga

Hajdukovi juniori plasirali se u polufinale Lige prvaka: Dva dana kasnije došli u školu, ovako su ih dočekali

A- A+

Hajdukovi juniori ‘srušili’ su Borussiju Dortmund i tako si osigurali nastup u polufinalu UEFA-ine Lige prvaka mladih. Sljedeći će ih tjedan dočekati Milan, a do tada su se neki od Hajdukovih juniora vratili u školske klupe. Pogledajte kako su u Komercijalno-trgovačkoj školi Split dočekani Borna, Duje i Nino.

Hajdukovi juniori

Hajdukovi juniori. Screenshot: YouTube

Šahtar, Manchester City i Borussija Dortmund. To su velikani koje su Hajdukovi juniori vješto izbacili i osigurali si nastup u polufinalu UEFA-ine Lige prvaka mladih u Nyonu, gdje će ih dočekati moćni Milan. Osim što se radi o zaista velikom uspjehu hrvatskoga sporta, posebno je zanimljivo i to što su se Hajdukovi juniori svega dva dana nakon ‘rušenja’ Borussije vratili u – školske klupe.

Svjesni tog povijesnog rezultata, Komercijalno-trgovačka škola Split organizirala je nezaboravan doček za golmana Hajdukove U-19 momčadi, Bornu Buljana, talentiranog veznjaka Duju Reića te napadača Ninu Duića. Djelić atmosfere dočeka, mogao se vidjeti na školskom Instagram profilu.

– Doček naših heroja, juniora Hajduka u Komercijalno-trgovačkoj školi Split. Ponosni smo na vas, Duje, Borna i Nino, stoji u opisu videa dočeka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KonTaŠ? (@kontas.split)

Podsjetimo, u UEFA-inu Ligu prvaka mladih, ušla su 64 kluba. Među njima su bila mahom poznati i jaki klubovi, poput Liverpoola, Ajaxa, Atletica, Intera, Bayerna, Real Madrida, PSG-a, Juventusa, a uz sve njih, kvalificirao se i Dinamo Zagreb. Do polufinala su došli Hajduk, Sporting, Milan i AZ Alkmaar.

Polufinale će se igrati 21. travnja u Nyonu.