Pretraga

Hrvatsku napada e-Srbija, pomozite joj!

A- A+


Izdvojeni članak

Odigrajte online igru i postanite predsjednik SAD-a

Hrvatska se u svojem virtualnom okruženju trenutno nalazi u jako teškoj situaciji. Naše regije i županije su okupirane od strane e-Srbije, a naše kolonije u e- Aziji su pod prijetnjom uništenja. Zbog toga e-Hrvatskoj hitno trebaju novi igrači koji bi se aktivno uključili u borbu, ali i u sve ostale aspekte igre eRepublik.

Igra eRepublik je društvena i strateška igra koja se igra online, a smještena je u eSvijetu gdje se igrači, odnosno eGrađani uključuju u nacionalnu politiku i ekonomiju svoje zemlje, ali i u pokretanje tvrtki te ratovanje protiv drugih država. U eRepubliku naša e-Hrvatska uskoro možda neće biti slobodna zemlja, jer nedostaje igrača.

Zbog toga svi koji se žele okušati u igri i postati dijelom jedne od najvećih igara na svijetu koja obuhvaća igrače svih zemalja, mogu pomoći našoj e-Hrvatskoj. Igra je prilično zarazna jer vjerno stimulira život u smislu interakcije koju imate s drugim igračima, a osim raznih društvenih projekata i zajdničkih aktivnosti, možete pročitati i mnoštvo sjajnih tekstova na koje neće naići nigdje osim ako ne igrati eRepublik.

Zbog toga možete zaigrati uz jednog od mentora, Viktora i to ako se prijavite preko njegovog linka. Ukoliko dođete na eRepublik preko njega, on će dobiti određen bonus a vi Vitkorovo mentorstvo. Vodit će vas kroz igru i dati vam hranu, oružje, savjete, početni posao, novine koje trebate pratite i još mnogo toga.

Inače se možete prijaviti i preko glavne stranice eRepublika koja se nalazi ovdje.