Pretraga

Iz čakovečke gimnazije oprostili se od omiljene djelatnice: ‘Jemput dok bum v penziji…’

A- A+

U zasluženu mirovinu djelatnici Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu ispratili su učeničku referenticu Anu Marđetko. U svojoj Facebook objavi opisali su ju kao ženu ‘iza čijih vrata nas je uvijek čekao topao osmijeh, nesebična pomoć, a često i dobrodošao savjet’. Njezini kolege zaželjeli su joj uživanje u umirovljeničkim danima i u svemu što je odlagala za, kako je govorila, ‘jemput dok bum v penziji’.

Učenička referentica Gimnazije Josipa Slavenskog Ana Marđetko krajem ove nastavne godine otišla je u zasluženu mirovinu. Njeni kolege oprostili su se od nje i na svojem Facebook profilu.

– S prvim danima vrućega srpnja u zasluženu mirovinu ispratili smo dragu gospođu Anu Marđetko, ženu iza čijih vrata nas je uvijek čekao topao osmijeh, nesebična pomoć, a često i dobrodošao savjet. Njezinu bi ulogu u našim životima bilo pogrešno svesti samo na titulu učeničke referentice jer naša ‘teta Ana’ nepresušno je vrelo informacija, zna sve i poznaje svakog, naš je vječni ‘joker zovi’ te s punim pravom možemo reći da drži (najmanje ) tri zida škole, stoji u objavi.

Dodali su i kako osim prazne stolice u njenom uredu, njenim odlaskom ostaje i praznina u njihovim srcima. Zaželjeli su joj ispunjene umirovljeničke dane, ali i uživanje u vremenu bez rokova i svemu onome što je odlagala za, kako je govorila ‘jemput dok bum v penziji’.