Pretraga

Kako vidjeti koju ste sliku prvu lajkali na Instagramu? Donosimo vodič korak po korak

A- A+

Instagram je jedna od ‘glavnih faca’ društvenih mreža već nešto više od 10 godina, pa ga kao takvog mnogi koriste već duže vrijeme. Kako biste se prisjetili svojih početaka, pokazat ćemo vam kako vidjeti koju ste sliku prvu lajkali.

instagram

Foto: Unsplash; Gabrielle Henderson

Instagram je s nama od 2010., a rast popularnosti doživio je nakon što ga je Facebook kupio 2012. godine. Riječ je, dakle, o društvenoj mreži koja je s nama više od 10 godina, pa ju mnogi vjerojatno koriste već duže vrijeme.

Budući da mnogi vole osjećaj nostalgije, na TikToku je ‘buknuo’ trend koji potiče korisnike da se prisjete prve slike koju su ikad lajkali na Instagramu.

Upravo ćemo vam iz tog razloga pokazati kako da pronađete tu ‘legendarnu’ prvu sliku koju ste lajkali na Instagramu, kao i popis cjelokupnog lajkanog sadržaja. Za početak, otvorite aplikaciju, otiđite na vaš profil te kliknite na tri crtice u gornjem desnom kutu.

Nakon toga, odaberite ‘Your activity’.

Sljedeći korak je da kliknete ‘Interactions’ i ‘Likes’, gdje možete vidjeti apsolutno sve slike i videozapise koje ste ikada lajkali.

 

 

Kako biste vidjeli koja je prva slika koju ste ikada lajkali, kliknite ‘Sort & filter’ u desnom kutu i odaberite ‘Oldest to Newest’ te potvrdite vaš izbor.

 

 

Tada će vam se prikazati koju ste sliku prvu lajkali.