Pretraga

Limuzine nisu ‘in’, učenica iz Splita na maturalnu stigla na – konju: ‘Umjetnička je to duša’

A- A+

Dok su neki na maturalne stizali limuzinama, učenica Umjetničke škole u Splitu odlučila je na jednu od najvažnijih zabava u njenom životu, stići – konjem. Fotografije i snimke njenog nesvakidašnjeg dolaska na maturalnu šire se društvenim mrežama,

Maturalne zabave pamte se cijelog života, pa maturanti nerijetko znaju napraviti nešto nesvakidašnje što će njima, a i ostalim sudionicima, dodatno ostati urezano u pamćenju. Upravo to napravila je i učenica splitske Umjetničke škole, koja je na maturalnu večer došla na posebnom prijevoznom sredstvu.

Ne, nije u pitanju limuzina ili pak Harley Davidson, već ‘prirodno’ prijevozno sredstvo koje se koristilo stoljećima – konj. Na snimci koju je objavio portal Dalmacijadanas.hr i fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, vidljivo je da je maturantica bila odjevena u dugu, crnu haljinu, što je još više pridodalo cjelokupnom događaju.

– Bravo. Divno i zaista dosjetljivo. Umjetnička je to duša. To je tvoja maturalna večer, baš si je lijepo osmislila i nadam se da ti je bilo divno, napisala je jedna korisnica Facebooka ispod fotografije koju je objavila stranica Prometne zgode i nezgode.