Pretraga

Maturantu za 18. rođendan prijatelji poklonili automobil: ‘Svima nam je pomogao u životu’

A- A+

Prave prijatelje je teško naći. Ali to ne znači da ih nema, a da dobri prijatelji i danas postoje pokazali su dečki iz Koprivničkih Brega. Njih devetero je skupilo novce i svom su prijatelju Marku za 18. rođendan kupili automobil, odnosno Golf 3. Kao razlog zašto su se odlučili na ovako ozbiljan i skup poklon, naveli su to što je Marko njihov najdraži prijatelj i da im je svima puno pomogao u životu.

maturant i prijatelji na automobilu i oko njega

Foto: ePodravina | Privatna arhiva

U moru loših vijesti koje dnevno čitamo, dobre vijesti često ne dopiru do nas. No, jedna posebna proslava rođendana iz Koprivničkih Brega ipak je pronašla put da nam svima uljepša dan. Kako je prenio portal ePodravina.hr, maturant Marko je za svoj 18. rođendan od prijatelja dobio – automobil. Njih devetero je skupilo novce i Marku su kupili njegov automobil iz snova – Golf 3.

– Marko je naš najdraži prijatelj iz Koprivničkih Brega. Upravo je napunio 18 godina, a svima nam je mnogo pomogao u životu. Teško je opisati koliko nam je pomagao. Od fizičkih, do drugih poslova, a i odličan je prijatelj. Eto, sad je trenutno u autoškoli, polaže i vjerujemo da će ga uskoro moći i voziti, rekao je Markov prijatelj Nikola za ePodravina.hr.

Prijatelji su Marku automobil ukrašen mašnama i balonima dostavili po noći s bakljama te su mu zapjevali pjesmu ‘Sretan rođendan’. Poručili su mu i kako neke stvari u automobilu možda ne rade, ali da je poklon od srca. No je li to bila šala ili ne, otkrit će sam Marko kada položi vozački ispit. Svakako će pamtiti svoj 18. rođendan, ali i svoj prvi automobil u životu.