Pretraga

Kako su memovi ušli u visoku modu

A- A+

Na pariškom Tjednu mode nikako nije dosadno, a ove godine se jedan dizajnerski dvojac potrudio da se o tom velikom modnom događaju priča još mjesecima. Naime, Viktor & Rolf, nizozemski modni brend oduševio je čitav Internet svojom haute couture kolekcijom pod nazivom Fashion Statements.

screenshot: YouTube

Haute couture, odnosno visoka moda, nije nešto što bismo nosili svakodnevno. Revije visoke mode više se smatraju izložbama umjetničkih djela i služe za promociju modne kuće. Jedna takva revija održala se u Parizu na Tjednu mode prošli tjedan, a modna kuća koja je zasigurno ostavila najveći dojam bila je Viktor & Rolf.

Naime, revijom kolekcije za proljeće i ljeto 2019. pod nazivom Fashion Statements htjeli su pokazati kako se kroz modu može poslati poruka, doslovno. Svaka haljina, osim osebujnog kroja, sadržavala je i određenu poruku, kojom se može reći puno toga i koja može služiti kao odgovor na brojna pitanja. Nije trebalo dugo dok se korisnici društvenih mreža nisu zakačili za ove ludo odlične kreacije i pretvorili ih u memove.

I mi smo odlučili zajahati taj val te smo na svojem Instagram profilu objavili nekoliko memova s kojima će se svaki srednjoškolac i student moći poistovjetiti. Pozivamo i vas da svoj višak inspiracije iskoristite kako bi napravili meme kojim ćete sigurno oduševiti svoje prijatelje.

screenshot: YouTube

screenshot: YouTube

screenshot: YouTube

screenshot: YouTube

screenshot: YouTube

screenshot: YouTube

Cijelu reviju možete pogledati u videu.