Pretraga

[MODNI KOLEGIJ] Pogledajte kakav stil ima studentica Anna!

A- A+

Na Tekstilno- Tehnološkom fakultetu uvijek možete vidjeti razne stilove, od subkulturi do trendova i onih potpuno drugačijih. Tako smo i ovog puta za modni kolegij naišli na studenticu odličnog stila koja je pristala podijeliti nešto o svom stilu odijevanja.

Foto: srednja.hr/Sara Klanjčić

Svojom zaigranom i slatkom, a opet umjerenom odjevnom kombinacijom plijenila je pozornost i stavljala osmijeh na lica svih koji su je vidjeli. Motiv srca s pulovera povezala je sa suknjom koja na remenu ima isti motiv. S obzirom na to da se radi o sitnom detalju, to nije ispalo pretjerano već decentno i simpatično kao što je i Anna.

Annin stil je zanimljiv, udoban i uvijek ga upotpunjuje fora detaljima.

-Ne bih se mogla svrstati u neki određen stil, uglavnom se oblačim prema raspoloženju tako da iz dana u dan “mijenjam stilove”.
Danas je napokon bilo malo sunca pa je tako nastala ova everyday Kawaii kombinacija, kaže Anna

Uvijek se pitamo otkuda ljudima s dobrim stilom inspiracija za sve te kombinacije u nadi da će i nas inspirirati isto pa smo Annu pitali otkuda njoj inspiracija i što utječe na njen stil te što najviše voli nositi

-Inspiraciju za kombinacije nalazim svugdje oko sebe, od zanimljivih ljudi koje vidim u tramvaju, serijama i filmovima pa sve do japanskih modnih trendova koje aktivno pratim na društvenim mrežama.
Uglavnom volim udobnu odjeću, džempere, hudice što god da je samo nek je oversized. Često baš iz tog razloga kupujem odjeću jedan ili dva broja preveliku. Suknje si najčešće šivam sama, a najdraže hlače su mi klasične uske traperice visokog struka, odgovorila je Anna.

Foto: srednja.hr/Sara Klanjčić

Foto: srednja.hr/Sara Klanjčić